Online bingo er nemt, sjovt og hyggeligt

Banko er blevet til bingo og det er ikke længere noget man bare spiller nede i den lokale hal.

Den helt store nye dille er online bingo på BingoSlottet.dk, men hvad er det der har gjort det så populært?

Vi har spurgt Poul (35 år), Louise (28 år) og Hanne (48 år) om deres forhold til online bingo.

Poul: Jeg har spillet bingo siden jeg var barn. Dengang spillede hele familien i den lokale hal og der var virkelig hyggeligt. Jeg begyndte, at spille bingo online for 1,5 år siden og nu spiller jeg fast et par gange om ugen.

Louise: Jeg prøvede bingo for første gang tidligere i år og det er simpelthen så sjovt. Lige i øjeblikket spiller jeg lidt hver dag. Det er mest for hyggens skyld og jeg spiller for det meste, når man kan løbe plader til 10 ører.

Hvad er det bedste ved at spille online bingo på BingoSlottet?

Hanne: Det er nemt. Man skal ikke være et bestemt sted på et bestemt tidspunkt. Når man har lyst, så tænder man computeren og tager et spil eller to.

Louise: Ja, det er rigtig nemt og så er det smadder sjovt. Jeg spiller for at slappe af og hygge mig. Jeg har fået en masse søde venner ved at spille bingo og for mig er det at spille bingo hyggelig afslapning i en hektisk hverdag.

Hvor man i gammeldags banko vinder en flæskesteg eller frossen and,  så kan jeg godt lide at man vinder penge siger Poul. Det er da sjovere. Indtil videre er min største gevinst 2.000 Kr. men jeg er sikker på at jeg snart vinder den store jackpot! griner Poul.

Hvis I vandt 50.000 Kr. på BingoSlottet, hvad skulle pengene så bruges til?

Hmm, jeg ville tage ud og rejse og så trænger huset til en klat maling. Det kunne være rart at få nogen til at male det. (Poul)

Louise: Jeg er lige blevet mor, så jeg ville bruge pengene på at lave et lækkert børneværelse og så ville jeg forkæle mig selv med lidt nyt tøj og en tur til frisøren.

Hanne: Ja det er da et godt spørgsmål… Jeg ville nok invitere hele familien med på en ferie. Måske sådan et krydstogt.

Hjem